kolmapäev, 7. oktoober 2015

Fast & Female

Reedel (2.oktooblril) tuli mulle Lincoln kooli järele ning viis koju. Sain kodus olla paartundi ning siis sõitsime Lincolniga Falloni kooli ujulasse, kus toimus Fallonil Swim Meet. Terve ujula oli paksult rahvast täis. Fallon ja Linda olid juba kohal ning mulle ja Lincolnile kohad kinni võtnud. Üritus kestis 4h kuid mina ja Linda käisime vahepeal Salt Lake City's ning võtsime lennujaamast Linda vanemad peale. 
Enne koju minekut käisime "Zupas" õhtustsöömas. 

Laupäeva hommikul ja lõunal istusime kodus ja mängisime kõik koos erinevaid lauamänge. Õhtul käisime ühes fancy's restoranis õhtust söömas ning hostvanaisa sünnipäeva tähistamas.

Pühapäeva pärast lõunal viis hostema mind Ja Falloni USSA Center of Excellence'i (The U.S. Ski and Snowboard Association's Center of Excellence). See on hoone, kus talisportlased harjutavad ja treenivad end suviti. 
Seal toimus üritus nimega "Fast & Female". Kohale olid tulnud USA Ski team'i sportlased, kes tutvustasid meile oma spordialasid ning saime proovida erinevaid võimalusi, kuidas nendeks spordialadeks seal hoones treenida. 
Üritus kestis kolm tundi ning ürituse lõppedes jagasid kõik korraldajad autogramme.
Kõik osalejad said kingituseks "Fast and Female" särgi ning SkullCandy kõrvaklapid.
Koju jõudes hakkasin perele õhtusöögiks oma vendade lemmikut kartulirooga valmistama. Ning pärast õhtusööki mängisime kõik koos pokkerit. 























Hostvanaisa


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar