teisipäev, 8. september 2015

Labor Day ehk Miner's Day

Täna oli Labor day ehk NO SCHOOL!

Hommikul tuli Gemma (Falloni sõbranna, Lulu õde) meile ning Lincoln viis meid Main Street'ile. Mina ja Linda läksime vaatama ping-pongi-pallirallit, mis on nagu Eesti pardiralli. Keset tänavat oli ehitatud plastikust äärtega rada, kuhu lasti veerema üle 800 kollase palli. Igaüks sai osta endale 5 dollari eest ping-pongi palli, mille peal on number ning kelle numbriga pall esimesena finiśijoont läbib on võitja. 
Fallon ja Gemma läksid aga oma sõbrannasid otsima ning nendega aega veetma. Vahetult enne palliralli algust kohtasime ka Emmat ja tema hostpere. Vaatasime koos pallirallit ning pärast seda liikusime Labor day paraadi vaatama. Paraad oli väga vinge!
Pärast paraadi läks Emma oma hostperega koju ning mina ja Linda läksime lõunatsööma. Sõime lõunat ühes Main Street'il asuvad armsas restoranis. Pärast söömist jalutasime mööda pikka Main Street'i alla parki Mucking&Drilling Competition'i vaatama. Võistlus seisneb selles, kes kõige kiiremini suudab raske puuriga kivi sisse kaks auku puurida. Kivil on numbrid 1-16 ning kõike numbreid on kaks tükki. Enne võistluse algust saab võistleja numbri, selle numbri alusel saab ta teada kivil asukoha, kuhu ta auku puurima peab hakkama. 
Vaatsime ära paar esimest võistlejat ning siis sõitsime bussiga koju. 

Päeva lõpetasime koos Lulu&Gemma pere ning Isabelli (Falloni sõbranna) perega ühes Mehhiko restoranis õhtust söömas. 


Internetist leitud pilt - pallirallist

Internetist leitud pilt - Mucking&Drilling Competition

Enne pallirallit


















Mehhiko restoran, kus õhtust käisime söömas


https://www.youtube.com/watch?v=khOCP7d061c - See on video Park City eelmise aasta Miner's Day'st

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar