pühapäev, 3. aprill 2016

Las Vegas (01.04 - 02.04.2015)

1.aprill (reede)

Äratuskell helises hommikul kell 06.50. Lamasin pisut veel voodis, panin veel viimased asjad kotti ning tassisin oma kohvri alumisele korrusele. Vahepeal, kui ma ennast enda toas sättisin tuli hostõde mu tuppa ning ütles, et hostema auto ei lähe tööle ning me peame startima paar tundi hiljem, kuni hostisa koju tuleb (ta oli hokit mängimas). Muidugi ma juba plaanisin voodisse tagasi minna, kui hostõde karjus APRILLLL!!!!! Ma unustasin selle täiesti ära.
Sõitma hakkasime kell 7.43. Kui olime sõitnud kuskil 1.5h, sattusime me keset kulupõlenguid ehk pidime 20minutit sõtitma läbi vägeva suitsu, nii et nägime vaevu 5m enda ette.
Esimese peatuse tegime me Beaver'is, see oli kella 10.40 paiku. Käisime vetsus, ostsime nätsu, võtsime bensiini ja jätkasime oma sõitu. Järmised poolteist tundi läksid mööda ning me tegime lõuna pausi Saint George's. Sõime restoranis nimega „Chili's“. Kell 1.15 asusime uuesti teele. Järgmiseks peatuseks oli meil Hoover Dam.
Hoover Dam on tamm/pais, mis ehitatud aastatel 193- 1936. Kõige huvitavam selle tamme juures on see, et enne seda tamme oli seal Colorado jõgi, mis enne tamme ehitamist nihutati ümberning hiljem tagasi oma kohale.
Pärast tamme vaatamist sõitsime lõpuks Vegasesse. See oli kõigest 30 minutiline sõit. Vegases otsisime üles oma hotelli – Flamingo Las Vegas. WOW, mis hotell. HUGE + meie hotelli tagahoovis on flamingod ja pelikan. Parkisime oma auto, registreerisime hotelli, viisime kodinad tuppa ning läkisme linna uudistama. Otsustasime võtta MonoRail'i (See oli metroo, aga ta sõitsin maapinnast kuskil 8-10m kõrgusel). Sõitsime MGM Grand Las Vegas Hotel'i, et hotellist välja saada pidime me kuskil 25 minutit kasiinos ekslema ennem, kui me väljapääsu leidsime. Tänavale jõudes oli teiselpool teed NY NY (New York – New York) ehk pisike „küla“ mis näeb välja nagu mini New York City. Hakkasime mööda tänavat kõndima M&M's World'i poole. Tänaval oli tohutult palju erinevaid inimesi, kes olid ennast mingiks karakteriks riietanud nagu näiteks Michael Jackson, Star Wars'i tegelased, Minionid, Super Mario, Olaf (Frozen) ... jne. Pärast M&M's World'ist väljumist jalutasime üle tee ning hakkasime kõndima NY NY Hotelli poole. NY NY Hotellil on üks rollercoaster, millega hostema lubas minul ja hostõel ühe sõidu teha. SUPER SUPER lahe oli. Kui me lõpetasime oli kell juba 20.00 ning me avastasime, et me pole veel õhtust söönud. Leidsime ühe itaalia restorani, kus me lõpuks õhtust saime süüa, sest teised restoranid olid tohutult rahvast täis ning ooteaeg oli kõigis vähemalt 30-45 minutit. Kõhud täis, liikusime edasi Bellagio Hotelli, et vaadata igaõhtust purskkaevude ja muusika show'd. Täitsa lõpp kui vinge see oli. Hakkasime jalutama tagasi meie hotelli poole, kuna kõigil olid jalad kõmpimisest väsinud. Teel hotelli, nägime veel neid samu tantsijaid, keda me nägima hostisaga Bostonis. Vaatasime natukene nende show'd ning jalutasime edasi. Hotelli uksel küsisime turvamehelt, et kuhu poole me minema peame, et meie hotellitoani jõuda. Las Vegase hotellides ei saa enne mitte kuhugi, kui sa oled kasiinost läbi kõndinud ja kasiinod on hotellides hiiglaslikud. Turvamees oli mega tore ja ütles et ta tuleb ja saadab meid meie liftideni ära. Väga armas temast. Lõpuks Jõudsime oma hotellituppa ning me kõik läksime koheselt magama

02.aprill (laupäev)

Ärkasime päris varakult (kell 6 kohaliku ajajärgi / kell 7 meie ajajärgi). Käisime korda-mööda pesus ning läksime restorani „Hash House A Go Go“ hommikust sööma. Mõtlesime küll et oleme vara platsis, et järjekorda pole, kuid eksisime. Järjekord oli 15-20 minutit – mitte kõige hullem. Mina ja Fallon käisime vahepeal hotelli tagahoovis vaatamas, kuidas pelikani söödetakse. Tagasi tulles ootasime veel kuskil 10 minutit ennem, kui söögid lauda toodi. Edasi läkisme hotellituppa asju kokku panema. Teepeal käisime läbi ka suveniiripoest. Võtsime toast oma kodinad ning viisime auto peale ning siis läksime uuesti tänavale ning hakkasime kõndima Madame Tussauds Las Vegas'e poole, mis on vahakujude muuseum. Seal oli mega paljude kuulsuste vahakujud – Justin Bieber, Michael Jackson, Babe Ruth, Beyonce, Nicki Minaj, Cameron Diaz, Bruno Mars, Taylor Swift, Oprah, Channing Tatum, Leonardo Di Caprio, Katy Perry ...jne. 

Kui oma tiiru seal ära käisime hakkasime tagasi hotellipoole kõndima. Istusime autosse ning hakkasime sõitma Palm Springs'i poole. Enne sõitsime veel kuulsa Las Vegas'e sildi juurde, tegime ära oma pildid ning seadsime suuna sihtpunkti poole. Kell oli 4.40, kui me lõpuks kohale jõudsime.
Nüüd istume basseini ääres, õues on 34c. Homme kirjutan sellest kohast siin lähemalt. 

Nüüd ma lähen ujuma tagasi. Homme laen ka video Las Vegasest üles. 


Sõidsime läbi ka Arizona osariigist







Meie hotelli flamingod





Meie hotelli bassein

NY-NY


M&M's World









Hershey's Chocolate World


Rollercoaster, kus me käisime hostöega


 











Vaade hotellitoa aknast

Vaade hotellitoa aknast






Channing Tatum

Leonardo Di Caprio

Bruno Mars

Justin Bieber

Michael Jackson

Nicki Minaj



















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar